Chat with us, powered by LiveChat

Werving & Selectie

Werving & Selectie C en CE chauffeurs

Het werven en selecteren van C en CE chauffeurs is voor wie daar geen ervaring mee heeft een grote uitdaging en kost veel tijd.

Op de vacature advertenties reageren niet de juiste chauffeurs en dat is ook niet verwonderlijk gezien de grote krapte op de arbeidsmarkt.

Logistic People heeft de oplossing voor uw wervingsvraagstuk. Wij zijn specialisten op het gebied van het bemiddelen van functies in de logistieke branche met de volledige focus op vrachtwagenchauffeurs. Logistic People staat direct in contact met C en CE chauffeurs. Wij begrijpen hun behoeften en faciliteren bij het maken van de volgende stap in hun carrière.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze of mogen we voor u aan de slag? Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.


No Cure No Pay

Zoekt u een C of CE chauffeur die uw bedrijf op de lange of korte termijn kan versterken? Dan is Logistic People uw partner als het aankomt op de werving en selectie van chauffeurs op een No Cure No Pay basis.

Eenmalige fee

De kosten van werving en selectie worden bij Logistc People berekend op basis van een éénmalige fee 50% bij aanvang van de proeftijd en 50% bij een langer verblijf na de proeftijd. U betaalt een vast bedrag, op basis van ‘no cure, no pay’.

Garantie

Logistic People maakt een zorgvuldige match. Mocht de chauffeur toch binnen de proeftijd uw organisatie verlaten, dan zoeken wij zonder extra kosten een nieuwe C of CE chauffeur voor u.

Ben je benieuwd wat Logistic People voor jullie organisatie kan betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via +31 (0)6 19806906

MAAK EEN AFSPRAAK