Chat with us, powered by LiveChat

Onze aanpak

STAP 1: Intake gesprek

De werving & selectie van de juiste C en CE vrachtwagenchauffeur begint met een interview met u als opdrachtgever. We brengen in kaart welke kwalificaties en competenties de chauffeur moet hebben om succesvol in uw organisatie te werken.


De volgende vragen zijn hierbij belangrijk.


  • Wat zijn de werkzaamheden?
  • Welke competenties, opleiding(en) en ervaring moet de chauffeur hebben?
  • Welke bedrijfscultuur en waarden spelen een belangrijke rol?
  • Hoe ziet uw huidige team eruit en welke kwaliteiten bezitten zij?
  • Welke primaire – en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing?
  • Wanneer is iemand succesvol?


STAP 2: Opmaak profiel

Op basis van het interview maken we een volledig profiel. Met dit profiel gaan we op zoek naar de geschikte C of CE chauffeur voor uw organisatie. Logistic People heeft ca. 2 tot 6 weken de tijd nodig om geschikte chauffeurs te werven en te selecteren voor u. 

STAP 3: De Werving

Met het ideale profiel bepalen we de zoekaanpak op maat. We bepalen de strategie en de juiste inzet van kanalen. Wij staan direct in contant met C en CE chauffeurs. De chauffeurs zijn starters of zitten al jaren in het vak en zijn zowel actief als passief opzoek naar een nieuwe baan. 

STAP 4: De selectie

Op basis van het zoekprofiel stellen we 2 tot 3 geschikte chauffeurs aan u voor. De chauffeurs zijn geselecteerd op basis van de eisen die u stelt, passen bij uw bedrijfscultuur en zijn enthousiast over de functie en organisatie van de opdrachtgever. De chauffeurs worden geïnterviewd met de STAR-gesprekstechniek om te kunnen vaststellen welke opleiding en werkervaring de chauffeurs hebben. 

STAP 5: De match

U als opdrachtgever voert persoonlijke gesprekken met de voorgestelde chauffeurs. Indien er een click is met de chauffeur en deze voldoet aan de gestelde eisen en wensen wordt er een arbeidscontract aangeboden. 

STAP 6: De evaluatie

Iedere opdracht wordt afgesloten met een evaluatie om de werving & selectie aanpak te evalueren.

Ben je benieuwd wat Logistic People voor jullie organisatie kan betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op via +31 (0)6 19806906

MAAK EEN AFSPRAAK